BGA mlaznice za REECO stanice

72,00  | MP: 86,40 

Очисти
Шифра производа: - Категорија:
Kvadratne mlaznice sa oznakom RE-BNxx (BGA mlaznice) se preporučuju pretežno za BGA. Ove mlaznice se nazivaju “otvorenim” jer topao vazduh izlazi iz njih kroz specijalne vazdušne prolaze. Zbog toga, mlaznice se spustaju tik uz PCB podlogu i na taj način vazduh temeljno doseže sve delove BGA.Kvadratne mlaznice sa oznakom RE-PNxx (Cevne (Pipe) mlaznice) su univerzalne mlaznice. Mlaznice se kače specijalnim adapterima. Glave “REECO” su dizajnirane za profesionalnu upotrebu u kontinualnom radu i imaju sledeće karakteristike:
  • Napravljene su od visoko kvalitetnog čeličnog lima – materijal obezbeđuje dugotrajnost proizvoda, glave su praktično neuništive u uobičejenom režimu rada.
  • Glava je zavarena a ne spajana kao kod Kineskih proizvoda – jasno je da se spajani proizvod pod toplotom krivi i deformiše gubeći svoje karakteristike usled čega postaje beskoristan.
  • Samo glave “Reeco” mogu ići na univerzalni adapter, tako da mogu biti dodate stanicama drugih proizvođača i zameniti te glave (npr. Kineske) profesionalnim glavama. Adapter nije zamena za glavu i koristi se isključivo sa glavom.
Brza izmena glava – za par sekundi

Adapter AdapterAdapter
Oznake mlaznica

BN11, BN13, BN15, BN19, BN21, BN23, BN25, BN27, BN31, BN35, BN37